Latest News

Bebi Dol nije klošarka!


Kiriju za stan plaća 500 evra, dnevno puši dve do tri kutije cigareta. Kada izađemo često popijemo neku rakijicu, kaže Ljubica Šerić, drugarica takmičarke rijaliti-šoua „Farma"
Bebi Dol
Bebi Dol nije klošarka, kiriju za stan plaća 500 evra, tvrdi Ljubica Šerić, najbolja drugarica učesnice rijaliti-šoua „Farma"! Prijateljica Dragane Šarić, alijas Bebi Dol, otkriva da pevačica veoma lepo zarađuje.
Bebi ima dečka!
Bebi je na „Farmi" pomenula da ima dečka, ali njena drugarica ne želi da otkrije o kome je reč.
- Samo ću reći da ima vezu, ali ne bih o tome da pričam. To pitajte nju kad izađe - kaže Ljubica.
Pevačica je u šouu izjavila da simpatiše Igora Lazića.
- Bebi je provalila da je Igor pozitivac i veoma iskren. Ona misli da je Igor okej dečko, zato ga favorizuje. Nema tu nekih dubljih simpatija - smatra Šerićeva.
- Bebi je urbana devojka, a ne klošarka, kako neki kažu. Ne znam kako bi neka klošarka imala 500 evra da plati kiriju za stan?! Ona vrlo lepo živi od svog posla - ima tezge, a u kafeu „Plato" peva svake subote. Bila sam joj u stanu, koji je zaista velik i lep. Dopada mi se kako živi - kaže Ljubica, i otkriva šta je istina u čaršijskim pričama da je Bebi poročna:
- Poroci su joj cigarete i alkohol! Ona mnogo puši, čak dve do tri kutije cigareta dnevno, pogotovo kad radi. Svi smo mi pomalo poročni. Kada izađemo, Bebi i ja često popijemo neku rakijicu. To nije ništa nenormalno. U novinama piše da Bebi konzumira drogu, ali to samo zlonamernici mogu da tvrde o njoj!
Ljubica i Bebi se poznaju tri godine i otad su nerazdvojne drugarice. Pevačica je Ljubicu iznenadila ulaskom na „Farmu".
- Na moje pitanje da li bi ušla na „Farmu", odgovorila je da to nije loša ideja i da bi joj prijala promena sredine. Već sutradan me pozvala i rekla da je odlučila da postane takmičarka šoua. Baš me je iznenadila.
Ljubica i Bebi
Prijateljice... Ljubica i Bebi
Ljubica smatra da se Bebi dobro snalazi na Pinkovom seoskom imanju, i da priča sama sa sobom samo da bi zabavila gledaoce.
- Ona to namerno radi! Bebi je pozitivna osoba, voli da nasmeje ljude. Nije ona poludela, svesna je da ne treba pevati magarcu, već samo želi da zabavi gledaoce. Ona je u svom okruženju poznata kao osoba koja voli da se često šali na svoj račun - zaključuje Šerićeva.
Farmeri se više ne smrzavaju
Učesnici rijaliti-šoua „Farma" u poslednjih nekoliko dana žalili su se na izuzetnu hladnoću u spavaćoj sobi, pa su neki spavali u jaknama i sa kapama na glavi. Kako saznajemo, na zahtev VIP farmera organizatori su im doneli kalorifer u spavaću sobu.
- Iako farmeri imaju šporet „smederavac" u spavaćoj sobi, nisu mogli da ga lože. Naime, zbog jakog vetra dim se vraća u sobu u kojoj spavaju i bilo bi uzaludno da lože vatru. Zbog kuknjave da ne mogu da izdrže hladnoću, organizatori su bili primorani da im donesu kalorifer. Na farmi je izuzetno hladno, temperatura već sada pada ispod nule. S obzirom na to da će takmičenje najverovatnije biti produženo do Nove godine, farmeri su zahtevali da im obezbede koliko-toliko normalne uslove za život. Kalorifer je tek prva stavka na listi njihovih zahteva - kaže izvor  blizak produkciji. (D. M.)

Нема коментара:

Постави коментар

Vaš komentar:

TABLOIDO Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Аутор слика теме: Bim. Омогућава Blogger.