Latest News

STEGNI ME JAČE


Folk pevačica Indira Radić izgleda da je patentirala nov način pozdravljanja sa koleginicama. Nakon što je svojevremeno propisno izvatala Kseniju Pajčin na javnom mestu, kovrdžava folkerka je pre nekoliko dana, na snimanju „Grand šoua“, ispipala i poprsje mlađane Tanje Savić, što je zabeležio i paparaco :
- Kad je videla mlađu koleginicu, najbolja medicinska sestra među pevačicama silno joj se obradovala, pa je istog trenutka prišla i počela da je ljubi. I to ne bi bilo ništa čudno, da joj iznenada nije spustila desnu ruku na grudi devojačke i propisno ih ispipala. Iako se Tanja isprva našla u čudu, nije se preterano bunila, a ovaj neočekivani pregled gornjeg trapa potrajao je više od dva minuta - kaže naš izvor koji je bio na licu mesta.
Zbog čega je Indira dodirivala grudi srpske Rijane, nismo uspeli da saznamo, kao ni to da li se i ostalim prijateljicama sa estrade pozdravlja na ovakav način. Ko zna, možda ovo prisno „gde si, draga moja“ postane praksa među folkerkama, a kako će se Indira pozdravljati s muškim kolegama, možemo samo da pretpostavimo.  

Нема коментара:

Постави коментар

Vaš komentar:

TABLOIDO Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Аутор слика теме: Bim. Омогућава Blogger.