Latest News

MAJU NIKOLIĆ OSTAVIO DEČKO?


NAKON ŠTO SU JOJ PRODUCENTI VIŠE PUTA PONOVILI DA ZA NJU NIŠTA DRUGO NIJE STIGLO I DA NJEN „VOLJENI“ ZA MESEC I PO DANA NIJEDNOM NIJE ZVAO, PEVAČICA JE PALA U TEŠKI BEDAK
Učesnica rijalitija „Farma“ Maja Nikolić jako se iznervirala i potresla kad je, umesto od dečka, na seosko imanje kraj Barajeva dobila pismo od majke, saznaje Kurir iz izvora bliskih produkciji. Temperamentna pevačica danima se hvalila ostalim „farmerima“ kako je samo pitanje trenutka kada će na selo stići verenički prsten iz Berlina, od njenog voljenog Jana Nikolasa Štajnfilca, advokata iz Nemačke, ali se ispostavilo da od svega toga nema ništa:
.- Kad su pročitana sva pisma koje su „farmeri“ dobili, Maja je nekoliko puta odlazila do ograde i tražila od producenata da joj daju pismo od dečka i da ne zbijaju šale s njom. Međutim, nakon što su joj više puta ponovili da sem pisma od majke za nju ništa drugo nije stiglo i da pomenuti advokat za mesec i po dana nijednom nije zvao da se „raspita za zdravlje“ svoje lepše polovine, pala je u teški bedak. Odmah se vratila pričama da će napustiti šou i da ne može da veruje da se njen voljeni nije javljao - priča naš izvor blizak realizaciji popularnog rijalitija.
Šta se desilo s njenim dečkom, nije poznato, kao ni to da li je Maja već ostavljena, a nije obaveštena. Da li će uspeti da „preživi“ poslednji šok i ostane na farmi ili će se odlučiti na očajnički potez da preskoči ogradu, bude diskvalifikovana i ostane bez honorara, saznaćemo već narednih dana.  

Нема коментара:

Постави коментар

Vaš komentar:

TABLOIDO Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Аутор слика теме: Bim. Омогућава Blogger.