Latest News

MINA KOSTIĆ RASKINULA SA IGOROM KOSTIĆEM


MINA KOSTIĆ SE ŽESTOKO POSVAĐALA SA SVOJIM NEVENČANIM SUPRUGOM IGOROM KOSTIĆEM I ISELILA SE IZ NJIHOVOG ZAJEDNIČKOG STANA
Pevačica Mina Kostić i njen nevenčani suprug i kolega Igor Kostić nedavno su se posvađali na krv i nož, saznajemo iz dobro obaveštenih izvora. Nakon svakodnevnih verbalnih duela omalena folkerka je spakovala kofere, uzela devetomesečnu ćerkicu Anastasiju i napustila zajednički stan u zemunskom naselju Altina:
- Pre nekoliko dana Mina je sa bebom otišla kod svoje majke Dude, gde se i sada nalazi. Razlog svakodnevne svađe sa Igor nije poznat, ali se priča kako je poznata folkerka bila depresivna i nervozna, pa je lako započinjala raspravu sa ocem svoje ćerke. Rasprave su bile sve jače i sve češće, pa je atraktivna pevačica odlučila da se iseli iz stana - priča izvor blizak folk paru.
Kako bismo proverili informacije do kojih smo došli, pozvali smo omalenu pevačicu i pitali je da li se iselila iz stana u kojem je živela sa Igorom:
- Zašto bih iznosila svoju intimu u javnost?! Uvek se ljudi oko nečega posvađaju - rekla je Mina , dok je Igor demantovao informacije o razlazu:
- Mi smo i dalje u tom stanu. Svakome se desi da se nekada posvađa i to je normalno. Možda je neko video da se Mina i ja oko neke stvari nismo složili, pa je izmislio čitavu priču - pravdao se korpulentni pevač.
Ostaje da vidimo da li će nakon perioda razdvojenosti nevenčani supružnici prevazići nesporazume koji ih dele, pa se pomiriti, ili će i ubuduće, baš kao i trenutno, živeti na različitim adresama.  

Нема коментара:

Постави коментар

Vaš komentar:

TABLOIDO Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Аутор слика теме: Bim. Омогућава Blogger.