Latest News

Branka Katić: Nisam u vezi sa Džonijem Depom


BRANKA KATIĆ: To su budalasti bulevarski tračevi. Zbog svog akcenta znam da ne mogu da igram Amerikanku, osim ako nije nema ili mrtva. Nisam se umorila od čergarskog života
Branka Katić, Džoni Dep
Branka Katić (39) otvorila je dušu hrvatskom „Globusu". Srpska, a holivudska glumica u svom prvom intervjuu nekom hrvatskom mediju tvrdi da joj ne smeta što u Americi dobija tipske uloge istočnoevropskih imigrantkinja.
- Ne dotiče me to. Znam da nisam u mogućnosti da igram Amerikanku (osim ako nije nema ili mrtva) zbog akcenta koji imam - kaže glumica, koja u u blokbasteru Majkla Mena „Državni neprijatelj" tumači lik rumunske imigrantkinje Ane Sejdž.
Zbog ucene da će biti deportovana iz zemlje, Branka je u filmu agentima FBI odala čuvenog gangstera Džona Dilindžera, kojeg tumači Džoni Dep. Srpska glumica ne želi da komentariše tračeve da su ona i Dep akteri ljubavne afere.
- Budalasti bulevarski tračevi. Koga to zanima?! - poručuje ona.
Trenutno radi na ulozi u francuskom filmu „Čovek koji je želeo da živi svoj život", u kojem će glumiti pored čuvene Katrin Denev.
- To je moj prvi francuski film, vredno učim jezik koji sam gotovo potpuno zaboravila. Učila sam ga sedam godina u osnovnoj školi, a to je bilo jako davno - kaže ona.
Branka sa porodicom živi na relaciji London-Los Anđeles-Njujork. U Beograd dolazi jednom ili dvaput godišnje.
- Trenutno smo u Americi, ali svakako nameravamo da se jednog lepog dana vratimo. A gde ćemo se skrasiti, zaista ne znam. Još uvek se nismo umorili od čergarskog načina života. Nikad nam nije dosadno.
Srpska glumica dobila je ulogu konobarice Ane u veoma popularnoj HBO-ovoj seriji „Big Love".
- Ana se vraća u četvrtoj sezoni, baš se tome radujem! Divna serija, odlični pisci, dobra glumačka ekipa. Šta ćeš više? - kaže Branka, i dodaje da se nikad neće uklopiti u „plastični" Los Anđeles:
- Nisam se navikla. Švrćkam se po njemu bez šminke i sjaja!
Katićeva s nestrpljenjem očekuje premijeru još jednog filma „Žena sa slomljenim nosem", koji je reditelj Srđan Koljević snimio krajem prošle godine u Beogradu, gde je započela karijeru.
- Nisam nostalgičar koji sebe unesreći prisećanjem na stara vremena. I mene uvek iznova raduju novonastale situacije. Moja karijera je počela kada i raspad Jugoslavije, nažalost. I u svim lepim trenucima uvek je nekako iznad lebdeo oblak tuge da se nedaleko ljudi ubijaju zarad suludih uverenja i bezrazložne mržnje - zaključuje Branka.

Нема коментара:

Постави коментар

Vaš komentar:

TABLOIDO Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Аутор слика теме: Bim. Омогућава Blogger.