Latest News

VOLIM KAO NIKADA DO SADA


Irina Radović otkriva pod kojim uslovima bi ušla u kuću Velikog brata i ko ima glavnu reč u njenom domu otkad se udala i postala mama
Jedno od zaštitnih lica produkcijske kuće Emotion i voditeljka emisije Veliki brat – veliki mozak Irina Radović kaže da, otkako je u njihov život ušla ćerkica Iskra, sve se podređuje njenim potrebama i željama. Kaže da nije ni sanjala da je usklađivanje porodičnog i privatnog života toliko komplikovano i navija da se u VB kući otvori što pre vrtić.
Već treću godinu zaredom radite emisiju Veliki brat – veliki mozak. Koliko je teško biti drugačiji i zanimljiv iz sezone u sezonu?
Nije jednostavno, zato je i privlačno. Zahvaljujući izboru ukućana i tome što se situacija u kući neprestano menja, emisija mi predstavlja veliki izazov i zadovoljstvo. Posebnu pažnju posvećujem onim događajima i ukućanima koji se izdvoje u toku nedelje. S obzirom na to da sam svakodnevno u toku sa dešavanjima u kući, pratim lajv strimove, čitam izveštaje stori editora, u toku sam sa zadacima koje dajemo ukućanima u toku nedelje... Zahvaljujući tome imam jasnu sliku šta subotom hoću da emitujem u emisiji i o kojim temama ću „mozgati” sa gostima.

Mislite li da je Veliki brat zanimljiviji od drugih rijaliti emisija? 

Mislim da smo još u prvoj sezoni Velikog brata 2006. godine postavili određene standarde i trudimo se da u svakoj sezoni uvedemo neke novine i ceo šou podignemo na viši nivo. Ove godine smo vrlo ozbiljno radili kasting za nove ukućane i zadovoljni smo što ukućani zajedno sa Velikim bratom znaju da naprave šou.
Koliko se vama sviđaju ukućani ove godine? 
Vrlo su slobodni, intrigantni, nepredvidivi i čini mi se da su spremni na sve. Nikoga od gledalaca ne ostavljaju ravnodušnim a to je, između ostalog, i bio cilj.
Da li biste i pod kojim uslovima pristali da uđete u kuću Velikog brata? 
Ne verujem ni da bi me Veliki brat zvao da uđem u kuću. Potrebnija sam mu van kuće nego u njoj.

Sa svojim gostima na ekranu delujete autoritativno, da li ste takvi i privatno? 

U mojoj porodici se samo Iskrina reč poštuje, a to je uglavnom – „Daj, daj...” Baš juče sam joj objasnila da ne sme da dira kasetofon rečima: „Ne, ne jer je to žiš, žiš.” Posle pet minuta ona mi je mahnula rukicom da mi da do znanja da je krenula ka kasetofonu, prstićem pokazala ne, ne, pustila muziku govoreći žiš, žiš. Toliko o mom autoritetu.

Muškarci se plaše jakih i pametnih žena. Slažete li se sa tim? 

Nemam baš neki utisak da me se muškarci plaše. Da li onda da se zapitam da li sam uopšte jaka i pametna?

U čemu je moć jedne žene?

Moćna je baš tada kada ume da bude žena, nežna, umiljata, svoja, mudra i jaka.
Veliki brat je izuzetno zahtevan projekat, koliko odricanja je potrebno da bi bio dobro odrađen.
Kad se nečega prihvatim, radim to do kraja i svim srcem. Dok traje Veliki brat, mi koji ga radimo živimo taj život, hteli ne hteli. Inače, muž me zeza da sam, od trenutka od kada sam rodila Iskru, postala perfekcionista i da se preterano bavim detaljima u svim sferama našeg života.

Uspevate li da uskladite porodične i poslovne obaveze?
Nisam ni sanjala da je to baš toliko komplikovano. Toliko da je jedan dan Iskra tri sata provela sa mnom na poslu jer bukvalno u tom trenutku nije bilo rešenja. Sada je aktuelan baka servis, a ja i dalje navijam za to da u VB kući otvorimo vrtić za svu Emotion decu koje, hvala bogu, ima dosta.

Kako vaša ćerkica reaguje kada vidi mamu na televiziji?

Na pola prve emisije je zaspala, što mi i nije neki kompliment, pretprošle subote me je gledala, aplaudirala i skandirala mama, mama, a prošle se rasplakala čim me je videla. Ne mogu ni da pretpostavim sledeću reakciju...
Da li vas je majčinstvo, i u kom smislu, promenilo?
Volim kao nikada do sada i prvo sam Iskrina mama pa sve ostalo...
Danas je jedna od najtežih stvari održati brak i biti srećan u njemu. Koji je vaš recept?
Nisam bas vična receptima ni u kuhinji, pa ni u braku. Kod mene je sve pitanje trenutka pa često iznenađujem i sebe samu. Sve radim po osećaju i pored svih recepata ponekad zna da bude preslano, ponekad preslatko... Važno je samo da nije bezukusno!
Kako se opuštate i rekreirate u slobodno vreme? 
Gledam sa Iskrom crtane filmove, šetamo pored Dunava i pravimo prve nespretne korake, čitamo bajke, mazimo se, smejemo...
Mnogi kažu da je osmah vaš zaštitni znak, a suprotan pol da ste jedna od najzgodnijih voditeljki. U čemu je tajna vašeg izgleda? 
Hvala na lepim rečima. Uz osmeh je sve lepše i lakše... ništa ne košta, ne treba puno truda da bi se nekome poklonio, a često možeš osmehom da ulepšaš dan i sebi i drugima. Hvala i za ovo da sam jedna od najzgodnijih, ali ljudi koji su mi bliski znaju da umem da budem i vrlo nezgodna...

Kako biste opisali sebe nekome ko vas ne poznaje dobro? 

Nepopravljivi emotivac, veoma uporna, nestrpljiva, pomalo komplikovana, nasmejana.
Šta je za vas savršena sreća? 
Iskrin osmeh sa šest zubića.

Нема коментара:

Постави коментар

Vaš komentar:

TABLOIDO Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Аутор слика теме: Bim. Омогућава Blogger.