Latest News

UMALO ŠAMARANJE U TV ŠOU "FARMA"!


SANDRA OBRADOVIĆ UMALO IŠAMARALA MARKA ĐUROVSKOG KADA JE SHVATILA DA JOJ SE UDVARAO PO ZADATKU
Manekenka Sandra Obradović juče je pokušala da se fizički obračuna sa pevačem Markom Đurovskim kada je ukapirala da joj se on sve vreme udvara i obasipa je pažnjom zbog zadatka koji je dobio pre ulaska na Farmu, saznaje Kurir iz izvora bliskih produkciji najpopularnijeg domaćeg rijalitija.
Mlađanom Đurovskom u jednom trenutku je „izletela“ informacija o zadatku koji ima, a kako je na seoskom domaćinstvu pored Barajeva puno alapača, za to je brzo saznala i plavokosa manekenka, koja je bila u šoku, jer se samo nekoliko sati ranije poverila Bebi Dol kako se mnogo zaljubila u Marka.
- Kada je saznala za zadatak, Sandra je odmah tražila objašnjenje od Marka. Budući da je bio priteran uza zid i da nije imao prostora za „šarmerski manevar“, priznao je kako ju je muvao po „službenoj dužnosti“, ali je pokušao da se opere pričom kako mu je ona zaista simpatična. Međutim, manekenka je do te mere pobesnela da je fizički nasrnula na svog udvarača i odgurnula ga. Kada su svi pomislili da će pasti i šamaranje, ona se ipak pribrala i plačući otišla u sobu - kaže naš dobro obavešteni izvor.
Nakon ovog incidenta Đurovski je pokušao da se izvini i da Sandri objasni kako je sve igra, ali ona je i dalje plakala ne slušajući njegova opravdanja. Ostaje da vidimo da li će mladi pevač uspeti da ubedi zgodnu manekenku da mu oprosti ili će ga ona ubuduće ignorisati. Bilo kako bilo, nema sumnje da seoska španska serija sa fensi „seljacima“ iz dana u dan postaje sve zanimljivija i da nova uzbuđenja tek predstoje.  

Нема коментара:

Постави коментар

Vaš komentar:

TABLOIDO Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Аутор слика теме: Bim. Омогућава Blogger.