Latest News

Farma - igra istine: Marina i Cakana


U igri „Istina ili izazov" Marina Perazić priznala vezu sa Vladom Georgievim, Cakana da ima silikonske grudi, a Sandra, Maja i Bebi da im se dopada mlađani Marko Đurovski
Jaka četvorka za Barbu... Marina pohvalila Vladino ljubavno umeće
Jaka četvorka za Barbu... Marina pohvalila Vladino ljubavno umeće
Učesnici rijaliti-šoua „Farma" zaprepastili su gledaoce šokantnim priznanjima! U igri „Istina ili izazov" Marina Perazić priznala je vezu sa Vladom Georgievim, Cakana da ima silikonske grudi, a Sandra, Maja i Bebi Dol da im se dopada mlađani Marko Đurovski!
Na Viktorijin zahtev da Marina ocenom od jedan do pet opiše kakav je ljubavnik Vlado Georgiev, hrvatska pevačica je popularnog muzičara ocenila vrlo dobrom ocenom.
- Vlado je ljubavnik za četvorku - rekla je Marina.
Pevač Marko Đurovski poneo je titulu najvećeg frajera na „Farmi". Na Sandrino pitanje sa kojim muškarcem sa „Farme" bi bila, Bebi Dol je najpre odgovorila: „Sa njih nekoliko", ali je nakon insistiranja morala da se opredeli za jednog: „Pa, Đokatore (Marko), naravno!"
Maja Nikolić pitala je Sandru sa kim bi ona radije bila - sa Topalkom ili Markom. Dok je ona razmišljala, Marko se malo izmakao u stranu, zbog čega ga je Topalko pitao: „Gde bežiš, pi*ko jedna?" Nakon Sandrinog diplomatskog odgovora „sa obojicom", farmeri su tražili od nje da izabere jednog, pa je misica odgovorila: „Ako je po izgledu, onda sa Markom!"
Sandra je vatrenoj Nišlijki uzvratila istim pitanjem: „A kome bi ti pre dala, Marku ili Topalku?"
- Pa, ni jedan ni drugi nisu moj tip. Moji tipovi moraju da budu stariji, zreliji, mišićaviji, krupniji. Obojica su male bebe. Ali, neka bude Marko! - bio je njen odgovor.
Zavodnik Topalko je rekao da je sto odsto siguran da mu žena Vesna neće zameriti zbog njegovog ponašanja na Pinkovom seoskom imaju.
Jednoglasno... Za Sandru, Maju i Bebi najmuškarac je Marko
U istoj igri, na pitanje da li ima silikonske grudi, Dragica Radosavljević Cakana odgovorila je potvrdno!
- Istina je, ugradila sam silikone - rekla je Cakana.
Iznenađujuće, pevačicin suprug, advokat Nebojša Negić, za Press tvrdi da je Cakana prirodna od glave do pete.
- Cakana se samo šalila za grudi! Pa, samo bi lud čovek poverovao u to. Moja supruga nije ugrađivala silikonske implantante niti je imala bilo kakve hirurške zahvate na telu - kaže Nebojša.    

Нема коментара:

Постави коментар

Vaš komentar:

TABLOIDO Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Аутор слика теме: Bim. Омогућава Blogger.