Latest News

Gosti traže Tomu

Gosti traže Tomu

Dok Toma Panters na „Farmi” uči muške takmičare kako da se udvaraju ženama, njegova porodica je nedavno otvorila obnovljeni splav „Pantersi”. Tomin sin Slobodan ispričao je da splav zasad dobro funkcioniše, ali da Toma nedostaje svima, pa i gostima.

- Otvaranje splava je proteklo fenomenalno. Toma nam je baš falio, kako nama ukućanima, tako i gostima koji su bili. Svi su oduševljeni splavom, a mi jedva čekamo da dođe Toma pa da se zajedno veselimo - kaže Slobodan i objašnjava da su gosti tokom otvaranja u Tomino ime naručivali pesme:
- Specijalno za Tomu su naručivali pesme „Haljinica boje lila” i „Kakvu ženu imam” - priča Slobodan i ističe da osećaju nedostatak.
- Nemamo nikakvih problema, funkcionišemo ali nam nedostaje Toma. Svi su zadovoljni novim splavom, sviramo svakim danom sem utorkom, a planiramo da na splavu zajedno sa Tomom organizujemo doček Nove godine - otkriva Slobodan i kaže da Toma najviše nedostaje supruzi Živki koja se ne ljuti kada on na farmi farmerima pokazuje kako treba raditi sa ženama.
Tako je pre nekoliko dana masirao Marinu po dekolteu i uzvikivao: „Ne brini, Živka, to je šou-biznis.”
- On je u šou-biznisu trideset godina, a Živka i on su u braku 32 godine. Nije to malo. Njih dvoje se razumeju u potpunosti, ona apsolutno sve zna i nema potrebe da se uznemiri zbog tih stvari - kaže Tomin sin, navodeći da svi svakodnevno pomno prate dešavanja u kući:
- Zadovoljni smo i voleli bismo da ostane na farmi do kraja, da se bori. On nije išao na pobedu, tako da ovde niko i ne razmišlja o pobedi. Znamo da je među prvih pet-šest favorita, da je interesantan narodu, ali se ne opterećujemo time koliko će ostati - navodi Slobodan.

Farmeri pravili Sneška
Sneg je zavejao farmu, pa farmeri nisu mnogo izlazili iz kuće, ali su se u jednom trenutku ohrabrili kako bi napravili Sneška Belića. I dok su, zavejani, vreme mahom provodili u kući, imali su interesantnu igru - dobacivali su se kutijom na kojoj su bili nalepljeni zadaci. Gazda Đura je puštao muziku i kad muzika stane, ukućanin kod koga se nađe kutija mora da izvrši zadatak - Marko je čistio stazu od snega, Maja je skidala Nigora, Topalka i Saleta, dok je Toma dobio poklon... Usledile su i razmirice oko ovonedeljnog zadatka - komponovanje himne, a farmerima su čak pobegle i kokoške…

Нема коментара:

Постави коментар

Vaš komentar:

TABLOIDO Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Аутор слика теме: Bim. Омогућава Blogger.