Latest News

Marko i Sandra u krevetu


Autor: M. Č. | 04.11.2009. - 05:00
Marko i Sandra u krevetu

Situacija na „Farmi” postaje sve zanimljivija. Marko Đurovski, koji je na najpoznatije seosko imanje ušao da bi odvojio Topalka od Sandre, poslednjih dana ne odvaja se od lepotice, pa čak i spava s njom u krevetu.

Marko je već oko osam sati ujutru uskočio Sandri u krevet kako bi zagrejali jedno drugo. Kasnije u toku dana situacija je bila ista. Sandra je tražila da se upali grejanje, ali je dobila odgovor da je to nemoguće, te je legla u Markov krevet. Potom su priljubljeni jedno uz drugo počeli da pričaju. Sin Milka Đurovskog, poznatog fudbalera, pitao je misicu da se poljube, ali ga je ona uz smeh odbila.
Iste večeri Maji Nikolić dolazi frizerka. Ona se hvali Sandri i Marku da će konačno, posle trideset dana, oprati kosu, te da će to i da proslavi! Frizerka je došla oko devetnaest časova. Ona i Maja su otišle u gazdinu kuću. Dok ju je frizerka farbala, šišala, fenirala, Maja je pričala o stanju na „Farmi”, o dečku iz Berlina, sa kojim će se venčati čim izađe sa najpopularnijeg seoskog imanja u Srbiji. Pričala je frizerki kako se pomirila sa Cakanom, te da jedva čeka da vidi svog budućeg muža, da ga obožava, da je on jedini koji je poštuje. Maja se frizirala tri sata, a nakon toga otišla je u dnevnu sobu, gde ih je okupio Ognjen.
Bilo je vreme da se izaberu nove sluge. Đura Palica, gazda „Farme”, izabrao je Marinu Perazić i Marka Đurovskog. Nakon odabira novih sluga, počinje žurka na kojoj Nigor i Saša plešu u hulakopkama, te se penju jedni po drugima i prave piramidu. A za to vreme, Sandra i Marko su na tremu… razgovaraju.

Нема коментара:

Постави коментар

Vaš komentar:

TABLOIDO Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Аутор слика теме: Bim. Омогућава Blogger.