Latest News

Seka topi kilograme!


Folk diva Svetlana Aleksić pred objavljivanje novog albuma skida kilažu zdravom ishranom i napornim vežbama, koje nadgleda njen verenik Veljko Piljikić
Svakodnevno vežba sa svojim dečkom... Seka Aleksić i Veljko Piljikić
Svakodnevno vežba sa svojim dečkom... Seka Aleksić i Veljko Piljikić
Pred objavljivanje novog albuma folk zvezda Seka Aleksić svakodnevno vežba u svojoj privatnoj teretani, koja se nalazi pored njene luksuzne vile u Staroj Pazovi. Pevačicine naporne vežbe nadgleda njen verenik, profesionalni kik-bokser Veljko Piljikić. Sekini bliski prijatelji tvrde da je ona već skinula pet kilograma.
- Seka je odlučila da pred novi album, koji će se uskoro objaviti, svoju liniju dovede do savršenstva. S obzirom na to da je protivnica estetskih zahvata, odlučila je da višak kilograma skine na zdrav način. Kuvarica, koja radi u Sekinoj vili, svaki dan joj sprema pet manjih obroka koji uglavnom čine bareno povrće, meso i sveže voće. Osim što je promenila ishranu, Seka svakodnevno vežba u svojoj privatnoj teretani koja se nalazi u specijalnom objektu na površini od 100 metara kvadratnih. Uz podršku verenika Veljka, za nepune dve nedelje smršala je pet kilograma. Budući da se nalazi u medijskoj izolaciji i da se do promocije albuma neće pojavljivati u javnosti, publika će biti iznenađena njenim novim izgledom - kaže sagovornik blizak pevačici.

Нема коментара:

Постави коментар

Vaš komentar:

TABLOIDO Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Аутор слика теме: Bim. Омогућава Blogger.