Latest News

PLANINSKA ROMANSA


ZALJUBLJENI GOLUPČIĆI MILENA ĆERANIĆ I NEMANJA STEVANOVIĆ PROVELI TRI DANA U APARTMANU NA ZLATIBORU
NEMANJA STEVANOVIĆ , ,MILENA ĆERANIĆ
NEMANJA STEVANOVIĆ , ,MILENA ĆERANIĆ
Zvezde Granda Milena Ćeranić i Nemanja Stevanović već četiri meseca su u ljubavnoj vezi, koju uspešno kriju od očiju javnosti, pa se uglavnom viđaju u njenom stanu na Bežanijskoj kosi. Međutim, kako Kurir saznaje zaljubljeni golupčići su nedavno zajedno otputovali na Zlatibor, gde su proveli tri dana u apartmanu jednog Nemanjinog prijatelja:
- Za ovaj put nisu znali ni njihovi najbliži, jer su se preko noći dogovorili da provedu romantični vikend na planini. Oni su boravili u jednom luksuznom hotelskom apartmanu u kojem im je na raspolaganju bio francuski ležaj, džakuzi, plazma televizor i sve ostale pogodnosti. Vreme su uglavnom provodili u hotelu, mada su viđeni i u kafićima i restoranima, gde su za svaki slučaj izbegavali da se drže za ruke i razmenjuju nežnosti - priča izvor Kurira blizak mladim pevačima.
Po povratku u Beograd oni su nastavili po starom, pa i dalje koriste svako pojavljivanje u medijima da naglase kako nisu u vezi koju su, podsećanja radi, započeli još letos, dok su nastupali na Crnogorskom primorju.
Kako bismo proverili informacije do kojih smo došli, pozvali smo pevača i voditelja Granda, koji nam je potvrdio da je bio na Zlatiboru:
- Tačno je da sam bio na planini i odlično sam se proveo na čistom vazduhu, uz zlatiborsku pršutu i kajmak. A, s kim sam bio, to je samo moja stvar - rekao nam je Nemanja, dok je Milena Ćeranić tokom jučerašnjeg dana bila nedostupna.
S obzirom na to da njihova veza već dugo traje i da su, prema pričama upućenih, jedno u drugo veoma zaljubljeni, pitanje je trenutka kada će i javno priznati da se vole. A, dotle im ostaje da se kriju po stanovima i da putuju van Beograda kako bi bili daleko od radoznalih očiju.

Нема коментара:

Постави коментар

Vaš komentar:

TABLOIDO Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Аутор слика теме: Bim. Омогућава Blogger.