Latest News

Seksi i urbano



Seksi i urbano

Pretposlednje večeri modne manifestacije „Jakobs fešn selekšn" beogradskoj publici predstavili su se Marijana Mateus i Mladen Milivojević Baron
Raskošnom modnom revijom u beogradskom hotelu „Hajat", u okviru „Jakobs fešn selekšna", svoje kolekcije sinoć su predstavili Marijana Mateus i Mladen Baron. Marijana je po drugi put u Beogradu predstavila kreacije namenjene samosvesnoj ženi, dok je novosadski stilista svoju kolekciju namenio muškarcima i ženama, pristalicama glamura i romantike.
Bivša supruga poznatog nemačkog fudbalskog trenera Lotara Mateusa ove godine pokrenula je proizvodnju sopstvenog brenda „Marijana klas". Na aktuelnom „Fešn selekšnu" predstavila je kolekciju za proleće/leto naredne godine.
Baron je poznat kao stilista brojnih poznatih dama, proslavio se po saradnji sa Natašom Bekvalac, a već nekoliko godina je zadužen za stajling Viki Miljković. Posle 13 godina u modi (uglavnom je radio kao stilista), odlučio je da dizajnira kolekciju sa svojim potpisom.
Veliki broj javnih ličnosti došao je da podrži Marijanu i Barona, ali definitivno najveća zvezda večeri bila je Svetlana Ceca Ražnatović. Popularna pevačica došla je u pratnji svog novog dečka Vladimira Cvetkovića Cveleta, kojeg je ovom prilikom predstavila svojoj kumi Viki Miljković. Ceca i Cvele su tokom revije šaputali i komentarisali modele na sceni. Dok su čekali da revija počne, oboje su se pozdravljali sa svojim kolegama, Ceca sa estradom, a Cvele sa kreatorima i kolegama manekenima.
Pored Cece i Viki, na Baronovoj reviji bili su još Suzana Jovanović, Nataša Bekvalac sa kumom Dragijanom i Jovana Tipšin. U raskošnim haljinama i kupaćim kostimima živih boja Marijane Mateus uživali su Lepa Brena, Isidora Bjelica, Milica Milša, Mirka Vasiljević, Biljana Ristić i Suzana Mančić.          

Нема коментара:

Постави коментар

Vaš komentar:

TABLOIDO Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Аутор слика теме: Bim. Омогућава Blogger.