Latest News

Jovana: Dragice, ti ovde nisi dobrodošla!


Od kada je Karlo ostao u kući Velikog brata Dragici ne cvetaju ruže. Naime, pričom da je Dragica „prevrtljivi patološki lažov“ u šta se uverio dok ju je gledao iz tajne sobe, ali i iz spoljnog sveta, Karlo je pokrenuo lavinu, te su mnogi ukućani promenili mišljenje o Crnogorki. Sve je kulminiralo pre nekoliko dana kada je Jovana pokušala da objasni Dragici da sa takvim ponašanjem ne pripada društvu.


– Ti si isfrustrirana, višak hormona prosipaš po nama , sram te bilo , dovedi se u normalu, nisi dobro! – optuživala je Jovana aludirajući da Dragica svima priča iza leđa, te da ih okreće jedne protiv drugih
– Ti si pogrešila vrata, šta ćeš ti ovde? Budeš li me isprovocirala nećeš više oka da sklopiš! Nećeš ti više da nam se smeješ dok smo u dvorištu, a praviš se da plačeš! – uzvikivala je besno Jovana, koja je od ponedeljka uveče lošeg raspoloženja te koristi svaku priliku da Dragici očita bukvicu.


– Smešno mi je što se nerviraš. Ti mene voliš, zato se nerviraš – odgovorila je Dragica, što je još više razljutilo Kraljevčanku.
U celu priču se upleo i Vladimir koji je do sada bio prijatelj sa Dragicom, ali više joj ni on ne drži stranu.


– Sve si sama prouzrokovala, sama si kriva za sve – rekao joj je Vladimir.
Inače, skoro svi ukućani su se okrenuli protiv Dragice, te čak i Manuel pokušava da je izbegne. Podsećamo da su se Viki, Kiki i Karlo u ponedeljka okomili na Dragicu pošto su Karlo i Kiki imali prilike da gledaju ukućane iz ispovedaonice i tada su uvideli kakvo je Dragičino ponašanje. Oni su svima ispričali da je Dragica veliki lažov i alapača, od tada Dragica gubi sve konce...

Нема коментара:

Постави коментар

Vaš komentar:

TABLOIDO Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Аутор слика теме: Bim. Омогућава Blogger.